ב-16 באוקטובר חל יום המזון העולמי שיזם ארגון המזון והחקלאות של האו”ם (FAO).

ארגון זה שם לו למטרה להשיג ביטחון תזונתי לכולם/ן, ולהגיע עד 2030 למצב של אפס רעב בעולם (zero hunger). יום המזון העולמי משמש הזדמנות להעלות את מודעות הציבור לנושאי רעב ועוני. מערך השיעור “מה אוכלים/ות?” עוסק באוכל מזוויות תרבותיות, חברתיות וכלכליות.  

שימו לב, סביר להניח שגם בבית הספר שלכן/ם ישנן/ם תלמידות/ים שסובלות/ים מאי ביטחון תזונתי, לכן כדאי לנהוג ברגישות בנושא זה, וכמובן להתאים את הפעילויות למאפיינים של התלמידות/ים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *